Mogućnosti suradnje

Da li Vam je poznat onaj osjećaj da ste kupili neki proizvod, a kada ste se vratili doma da ste se pitali kako je moguće da taj proizvod ima tako visoku cijenu? … ma sigurno je do kvalitete !

Upravo iz tog razloga prije 5 godina rodila se ideja oko pokretanja proizvodnje parfema u Hrvatskoj. Naime, radi se o tome da su svi mirisi koji se nalaze na tržištu iz uvoza. Kada parfem stigne od tvornice do polica naše omiljene trgovine postoji niz troškova koji povećavaju maloprodajnu cijenu proizvoda.

Proizvođač, distributeri, uvoznici i na kraju krajeva trgovac; svi oni moraju zaraditi. I to je u redu. Međutim zbog ovakvog distribucijskog kanala kupac je taj koji sve to plaća, a često puta to bude i nekoliko desetaka puta više od stvarne cijene proizvoda.

Željeli smo stvoriti kvalitetan i pouzdan hrvatski brand koji će imati direktnu distribucijsku liniju i to „direktno iz tvornice do kupca“, bez posredničkih provizija i marža. Često nas klijenti znaju pitati kako je to moguće, ako su Experience parfemi čisti parfemi sa visokim udjelom esencija tako povoljni.

Razlog tome je direktna distribucija iz tvornice do krajnjeg kupca.